Архідея

Ботанічний стиль або міські джунглі на кухні

В останні роки одним із трендів оформлення міських квартир є їх озеленення. Натхненний екзотичними мотивами, в яких масово з'являються тропічні акценти, він є відмінною рисою міської моди на джунглі в інтер’єрі.


Додатки з мотивами листів, папуг, фламінго і яскравих рослин величезних розмірів володіють великим шармом, який підкорює тенденції в дизайні інтер'єру. Для цієї всеосяжної зелені дизайнери роблять ботанічні стилізації. Ботанічні мотиви - натхнення для стилю кухні, повної зелені.


Шпалери, постери, принти і живі зразки рослин - все це може бути в ботанічному стилі в дизайні інтер'єру. І багатьом з нас подобається різноманітність, звичайно, кожен знайде елемент, який може успішно увійти в вашу кухню. 

Це теж феномен цього стилю - його дуже легко налаштувати і пристосувати до конкретних умов. Але це не повинно домінувати, досить використовувати фрагменти з листовим мотивом, і у нас вже буде домовленість відповідно з переважаючими тенденціями.

Стиль міських джунглів - це любов до кольору землі. Ви повинні знайти деревину і рослини з усіма вашими відтінками простору – бежевими і коричневими. І, звичайно ж, зелень. Соковиті, свіжі, в великих кількостях. 

Стіни, аксесуари і меблі також можуть бути зеленими. Не всі інтер'єри повинні бути оформлені в певному стилі відразу. Окремі акценти, які стосуються міських джунглях, дуже гарні.

Аранжування в стилі міських джунглів також по-своєму нейтральна. Досить перефарбувати стіни, відмовитися від кольорів, і у нас є база для подальших модних експериментів.


Масивні меблі з темного дерева, що відноситься до колоніального стилю, також дуже популярні. Ми підкреслюємо характер меблів з важкої металевою фурнітурою. Стиль міських джунглів ідеально поєднується з елементами лофта, такими як мідь і металеві елементи.

Овочевий дизайн кухні - в гармонії з природою і природною красою. Природне, екологічне, природо подібне, що гармонує з природою – таке значення приписується живим рослинам в аранжуваннях. У моді свіжі квіти з зеленим листям, але вони також можуть цвісти. Екзотичні види будуть найбажанішими. На кухні завжди повинно бути місце для свіжих трав.


Прекрасним доповненням до натуральних рослинам є вибір листового мотиву і на інших предметах екіпіровки. Ми доб'ємося кращого ефекту, об'єднавши кілька ідей і використовуючи різні форми вираження цього стилю. Розташування кухні відмінно підходить для ваз, кухлів і посуду з екзотичним дизайном. Крім листя на піку популярності фігури ананаса, кактусів і екзотичних птахів.

Натхнення екзотичних джунглів в поєднанні з міською естетикою створює у нас враження більшого простору. Дихання річної свіжості у вигляді міських джунглів - це перш за все зелені рослини, химерна тропічна флора і все, що пов'язано з дикою природою. 

Ця естетика полонить свіжістю і позитивним зарядом енергії. Пишна рослинність повинна нагадувати нам про джунглях, і це, безумовно, може бути пов'язано зі святами. Переїхавши в міські умови, він дозволяє «дихати» свіжістю протягом всього року.

Молодий італійській родині з Мілана вдалося створити в своїй невеликій квартирі не просто зелений куточок, а цілі тропіки. Оформленням даної квартири займалися дизайнери компанії AIM. Саме їм вдалося перетворити невеликий простір квартири в справжні джунглі, наповнені світлом і зеленню.

Проект отримав назву «Бразильський стиль». Швидше за все, натхненням послужили пишні ліси Амазонки. Декоративні пальми, квіти і чагарники різних форм і розмірів проникли в усі куточки і щілини невеликих апартаментів.

Густа листя прикрашає весь видимий простір, починаючи з передпокою до спальні, кухні та ванної кімнати.

Щоб вся ця вічнозелена радість «не з'їла» і без того обмежені метри, команда AIM віддала перевагу білим і ніжно-сірим відтінкам. Яскравих красот в оформленні мало. Так вони тут особливо й не потрібні.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK