Архідея

Проект сучасної квартири 80 кв. М з елегантним оздобленням

Квартира не перевантажена непотрібними прикрасами, реквізитом чи меблями. Чистий, прозорий простір з домінуючим сірим кольором.


Як кажуть власники квартири, декорування  інтер’єру залежало від бажання не перевантажувати простір. Це спрацювало. 

Завдяки ретельно підібраним аксесуарам, таким як диван в синьому кольорі, контрастуючому з іншими речами і оздобленням, лампа над диваном, світильники над столом (власний вибір власника), вдалося завершити монохромне ціле інтер'єру і надати йому динамізм. 

Лампи розташовані над довгим обіднім столом. Вони досить довгі, щоб три мідні лами різних діаметрів і форм виглядали феноменально серед обладнання.

Відразу після входу в квартиру, навпаки, ви можете побачити дзеркало, оздоблене ліпниною. Декоративна штукатурка з'являється по всій квартирі у вигляді декоративних смуг.


Іноді, як і в вітальні, замість ліпнини використовувалися шпалери, кольори яких співвідносяться до квітів іншої частини квартири.

Світло у вітальні з диванами привертає вашу увагу. Лампа поміщена на декоративну розетку, це свого роду жарт про кришталеві лампи, тому що її форма виготовлена з маленьких повітряних куль, пов'язаних з ланками зі світлими світлодіодами. Все нагадує форму кришталевої люстри. Власник квартири придумав ідею лампи у вітальні.


Кухня була збільшена за розміром однієї з кімнат, що зробило її більш закритою кімнатою, розташованої поруч з вітальні. Образ столу доповнюється стільцями, які також є вибором власників квартир. 

Хазяї довго думали про їх колір, але рішення було прийнято ближче до сірого кольору (замість білого), щоб не вводити занадто багато кольорового контрасту. Поруч з обіднім столом є кухня, невелика, але достатня. Її кольори змішуються зі стінами в вітальні і знаходяться в тоні шпалер, розташованих прямо поруч зі стінкою в вітальні. 

Над чорним кам'яним лічильником на кухні незвичайний матеріал використовувався трохи нижче висячих шаф. Замість традиційної плитки або популярного скла – старе дзеркало в маленьких блоках. В цілому, кухня здається елегантною, просторою і яскравою, тому що вона відображає світлові промені, що проходять через балконне вікно, розташоване поруч з ним.

Праворуч від входу, через невеликий коридор є прохід в ванну кімнату, яка знаходиться за дверима зі сталевим склінням з молочними стеклами. Концепція білої ванною, покритої білим склом, –  ідея самого клієнта. Завдяки тому, що стіна з дверима виконана з матового скла, ванна кімната світла і має природне освітлення, яке падає крізь молочні скла.


Завдяки процедурі збільшення ванної кімнати, можна встановити окремо ванну, душ, унітаз і умивальник з робочою стільницею і висувними ящиками внизу. Контраст з білими стінами повинен був бути з підлогою, яка покрита італійською цементною плиткою з унікальним оригінальним малюнком, що складається з декількох відтінків граната. 


Гостьовий туалет, в свою чергу, також має цементну підлогу, але в більш класичному візерунку, так що він поєднується з меблевими панелями на стіні і з класичною формою кераміки.

На одній зі стін є прості меблі, які є продовженням стилю інших стін. Однак за цими фасадами меблів багато практичного простору, такого як пральна машина, сушарка, економічний ящик для зберігання прасувальної дошки, сходи і т. Д. 

Спальня, дуже проста і ніжна, в яскравому сірому кольорі. На задньому плані є книжкова шафа, поруч з відреставрованим столом і стільцем. Підголівник, однак, був покритий матеріалом в кольорах стін і фіранок.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK