Архідея

Оновлюємо домашній інтер’єр

Depositphotos. Для багатьох дім став місцем роботи
Як оновити оселю

Ніхто не хоче застою в житті, бо певні зміни час від часу необхідні, як ковток свіжого повітря. Дехто свідомо обирає «життя на колесах», роботу з постійними відрядженнями, але більшість людей переважно має два основних пункти маршруту: дім і робота. До того ж віднедавна дім для багатьох став ще й місцем роботи. Саме тому важливо регулярно оновлювати інтер’єр помешкання.

Оновлення домашньої обстановки важливе й тому, що оселя повинна відповідати світовідчуттю її володільця. Життєві обставини, звички, захоплення й запити людей змінюються, а відповідно, зазвичай мають відбуватися і зміни в дизайні інтер’єру.

 Нарешті, часто ми й самі не помічаємо, як щосезону вводимо невеличкі, а все ж вагомі зміни в домашньому просторі. Це такі дрібниці, як інші штори, пледи та в’язані речі, які мимовільно з’являються на меблях із першими осінніми холодами; ще якісь декоративні дрібнички, які були спонтанно куплені чи кимось подаровані.

Тож додати до звичної обстановки щось нове, доклавши мінімальних зусиль, — можна просто й захопливо.

Позбудьтеся непотребу. Щоб оновити домівку, необов’язково купувати нові речі, інколи для кардинальних змін досить прибрати зайве. Старий мотлох тільки обтяжує обстановку. От побачите, що коли ви позбудетеся його, то наче надасте своєму помешканню нового дихання.

Depositphotos. Важливо позбутись непотребу

Depositphotos. Важливо позбутись непотребу

Пофарбуйте стіни. Це, безумовно, найкращий спосіб оновити інтер’єр, адже ви буквально вносити нові барви у своє життя. Для створення затишку, надто в холодну пору року, варто віддавати перевагу теплій палітрі.

Для декоративного фарбування стін експерти рекомендують використовувати інтер’єрну латексну фарбу Śnieżka Mattlatex Brilliant. Своє рішення аргументують високими експлуатаційними характеристиками фарби, зручністю в застосуванні та екологічністю. Будь-хто самостійно зможе легко нанести на стіну фарбу, вона не залишає на поверхні смуг, а також вирізняється відмінною покривною здатністю (1-й клас). Окрім того, фарба завдяки формулі ANTIREFLEX допоможе приховати незначні нерівності та створити бездоганне матове та стійке до миття покриття.

Depositphotos. Пофарбуйте стіни Śnieżka Mattlatex Brilliant.

Depositphotos. Пофарбуйте стіни Śnieżka Mattlatex Brilliant.

Усе нове — це добре забуте старе. Можна й піти іншим шляхом: те, що колись було давно заховано в далекий ящик, зараз може заграти по-новому (наприклад, штори, подушки, стільці і т.д.).

Пересуньте меблі. Згадайте, коли ви востаннє це робили? Важкувато й пригадати? Так отож! Головне — щоб вони мали ергономічне розташування, не заважаючи пересуванню.

Штучне освітлення — ще один чудовий спосіб ефектно змінити сприйняття будь-якої кімнати. Йдеться не тільки про точкове освітлення, світильники, настільні лампи й торшери, але й про гірлянди (це необов’язково повинен бути атрибут новорічно-різдвяних свят, адже вони для створення не тільки святкової, але й просто для затишної атмосфери).

Текстиль також суттєво видозмінює оформлення домівки, адже йдеться водночас і про матеріал, і про колір. Інша оббивка меблів справляє насправді сильне враження змін, а часто цей варіант оновлення домашнього простору ще й дуже впору, зважаючи на те, що взимку потрібне утеплення помешкання. Зокрема, можна постелити тепліший килим.

Живі рослини — бюджетний і невигадливий спосіб освіжити домашній інтер’єр.

Depositphotos. Кімнатні рослини стануть в нагоді

Depositphotos. Кімнатні рослини стануть в нагоді

Загалом, є чимало речей, за допомогою яких можна додати свіжий подих у дім. Як то кажуть: хто шукає — той знайде!

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK