Архідея

«Епіцентр» готує масштабне оновлення «Центра меблів»

«Центри меблів» національної мережі «Епіцентр» змінять формат. «За п’ять років існування».

«Центрів меблів» змінився ринок, змінилися покупці, з’явилися нові канали продажів та комунікацій, тому й ми змінюємося й готуємося презентувати новий формат «Центрів меблів», — розповідає керівник напряму «Меблі» мережі «Епіцентр» Олександр Лук’янченко. У рамках зміни формату буде повністю переглянуто концепцію «Центрів меблів», шлях клієнта, оформлення торговельних залів, розміщення та сусідство різних груп товарів, навігацію. Також будуть створені нові комфортні зони, де покупці зможуть отримати послуги з проєктування меблів.

Читайте також: Laufen: новый шоу-рум в Мадриде от Патрисии Уркиола

Крім того, в оновлених «Центрах меблів» буде представлено низку ексклюзивних продуктів, які буде розроблено в колаборації з провідними виробниками. «Наша мета — створити декілька колекції, які будуть доповнювати одна одну та будуть продаватися ексклюзивно в мережі «Епіцентр», — розповідає Олександр Лук’янченко. — Ми, як експерти ринку, знаємо, що має попит, та слідкуємо за тенденціями. Тому завдяки цій співпраці наші покупці отримують сучасні та актуальні моделі, які відповідають останнім трендам».

Будуть значно розширені й можливості купівлі меблів онлайн в інтернет-магазині epicentrk.ua. У планах компанії значно розширити функціонал, додавши конфігуратор меблів та можливість кастомізації, а також зробити покупки омніканаліними. Зазначимо, що сьогодні частка онлайн-покупок меблів у мережі «Епіцентр» становить 11 %, що вдвічі вище середнього показника на ринку.

Читайте також: Шоу-рум в доме Элвиса Пресли

Мережа торговельних центрів «Епіцентр» розвиває «Центри меблів» починаючи з 2014 року. Сьогодні в Україні працює вже 27 «Центрів меблів» загальною площею понад 80 000 кв. м. У планах компанії відкриття ще як мінімум трьох «Центрів меблів» до кінця року.

Вам также могут понравится статьи:

Шоу-рум, в котором хочется жить

Концептуальный магазин в Нью-Йорке

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK