Архідея

Порожні кути: 10 ідей ділового використання

Раціональне використання простору виграє важливу роль, особливо якщо мова йде про маленьку кімнату. В кутах ховається несподівано багато місця, яке можна декорувати або оформити так, щоб воно приносило користь.

Столи, шафи, кутова меблі, полки незвичайних форм допоможуть домогтися максимуму навіть від самого непоказного кута.

Як оформити кут в спальні
У кутку знайдеться місце для великого підлогового дзеркала. Між іншим, дзеркала оптично збільшують простір, а завдяки вмілому освітленню цей ефект може стати ще більш вираженим. Поруч з дзеркалом повісьте гачки для одягу – найпотрібніші аксесуари завжди будуть під рукою.

Як оформити кут у вітальні: зона відпочинку
Спокійно лежати біля вікна і читати книгу – ось він, справжній відпочинок. Встановіть біля вікна м'який диван, і ви отримаєте затишний куточок для читання або простих бесід з членами сім'ї.

Кухонний куточок збереже місце на кухні

Кутова меблі - це класичний варіант для оптимального простору невеликої кімнати. Кухонний куточок звільнить таке потрібне місце на маленькій кухні або у столовій.

Кут в квартирі для підвісного крісла

Нудний порожній кут може перетворитися в стильне і всією сім'єю улюблене місце розслаблення, якщо туди підвісити крісло. Виберіть дизайн, розмір і матеріал підвісної крісла, які будуть відповідати вашим смакам і оформлення всієї квартири. Покладіть в крісло пару м'яких подушок і плед для більшого затишку.

Куточок для читання можна організувати дуже просто

Затишний куточок для читання не вимагає багато чого: всього лише м'які підлогові подушки у світлого вікна - і готово!

Кутові полиці створять додаткове місце для декорування

Кутові полиці стануть, мабуть, найкращим рішенням для декорування кута квартири. Навіть кутова шафа з полками, не займаючи багато місця, виглядає як дизайнерські меблі, а коштує набагато дешевше.

Полиці з незвичайним дизайном стануть відмінним доповненням сучасної квартири


Ринок пропонує сьогодні величезну різноманітність кутових полиць, хоча деякі моделі, звичайно, можуть бути занадто дорогими і при цьому не підходити вам. А ось проявивши трохи кмітливості, можна самостійно виготовити цікаву і зручну полку.


Стара драбина може незвично декорувати кут кімнати

Оригінальна ідея: стара непотрібна сходи можуть стати відмінним прикрасою кута в квартирі. Сходи багатофункціональні, можуть служити як полицею, так і власником для кухонних рушників. Стара сходи прикрасить кут, так що він вже не буде виглядати порожньо і нудно.


Цілий кабінет в кутку квартири

Книги, папери і робоче місце вміщаються в одному невеликому кутку квартири. Один практичний предмет меблів забезпечить багато місця для зберігання. Всі речі лежать на своїх місцях, і одночасно кімната здається дуже місткою.

Порожній простір під вікном для елегантного стелажа
Чи не до душі ідея з куточком для читання? Розмістіть під вікном невеликий стелаж. У ньому можна не тільки зберігати книги і коробочки, а й красиво прикрасити.


Кутовий сервант для зберігання посуду

Додаткове місце для зберігання на кухні завжди стане в нагоді, а місце поруч з вікном часто не використовується. Чому б не розташувати тут кутову шафу? В куті можна вбудувати величезну містку шафу.  Предмет меблів притягне всі погляди, якщо пофарбувати його в яскравий колір.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK