Архідея

BAS-IP Obelisk отримав міжнародну нагороду Best of the Best «Design Concept 2021» у конкурсі Red Dot

фото: BAS-IP
BAS-IP Obelisk отримав міжнародну нагороду Best of the Best «Design Concept 2021» у конкурсі Red Dot

Obelisk – пристрій для безпечного доступу до житлових комплексів, офісних центрів та закритих територій – отримав найвищу нагороду в одному з найбільших міжнародних конкурсів Red Dot - Best of the Best. Ця нагорода присуджується за революційний дизайн.

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

Obelisk має монолітну композицію, виглядає як п'єдестал, має інтегровану зовнішню систему інтеркому та використовує у роботі штучний інтелект. Саме поєднання технологій та оригінального зовнішнього вигляду допомогло Obelisk вибороти перемогу у Red Dot «Design Concept 2021».  

«Метою компанії було розробити технологічний пристрій, з екологічним та оригінальним зовнішнім виглядом, який добре підходить для будь-якої сучасної житлової архітектури. Обеліск виглядає суттєво інакше, ніж будь-яке вбудоване домофонне рішення. Цим дизайном ми хотіли задати тренд використання таких рішень. І наш дизайн відділ повністю з цим завданням впорався», – каже Олексій Гнелецький, представник BAS-IP в Україні.

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

Obelisk можна виготовляти з металу, використовувати інші матеріали, такі як, наприклад, дерево, граніт, або навіть трава. Використання різних матеріалів можуть зробити його практично непомітним, або навпаки, сфокусувати на ньому увагу при встановленні у сучасних помешканнях або офісах.

Цей пристрій пам’ятає всіх жителів та постійних відвідувачів. Завдяки технології глибокого навчання він розпізнає обличчя людини за лічені секунди та надасть вільний доступ до території або приміщення тим, кого він знає. Він може автоматично виявити присутність людини, має вбудовану систему голосової допомоги для більш зручної та безпечної взаємодії, безконтактна кнопка зв'язку з консьєржем і багато інших особливостей. 

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

Він незамінний помічник для мешканців, офісних робітників, власників нерухомості та охоронних компаній.

Obelisk є автономним пристроєм, об’єктом із вдосконаленою модульною конструкцією, та використовує цілу низку інноваційних рішень. На відміну від більшості вбудованих інтерком систем, що дуже залежать від використання компактних компонентів, автономний форм-фактор Obelisk дозволяє використання найбільш функціональних компонентів, незалежно від їх розміру.

Цей пристрій не тільки надає доступ до житла господарям, або захищає їх від непрошених гостей. Важливо те, як він це робить. Це не один метод, а цілих сім. Аутентифікація можлива через код, карту доступу, через розпізнавання обличчя, застосунок, Bluetooth, QR-код або через одноразову URL-адресу. Задля додаткової безпеки, він використовує мультифакторну аутентифікацію з гнучкими налаштуваннями. Наприклад, на підприємстві можна контролювати доступ за допомогою порівняння карти доступу та обличчя відвідувача. У житлових комплексах можна залишити тимчасовий пінкод для кур'єра та пізніше звіритись з його ID документом.

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

BAS-IP – британська та міжнародна компанія, що була заснована у 2008 році. Компанія створює та виробляє цифрові системи доступу до житлових та комерційних приміщень. BAS-IP веде бізнес у 57 країнах, має 6 представницьких офісів у різних країнах світу. Основним фокусом є розробка високотехнологічних рішень для безпеки, зручності та практичності IP домофонних систем. 

Red Dot Award – це міжнародний конкурс дизайну продуктів, комунікацій та концептів. Це визнаний у всьому світі знак якості в області інновацій в дизайні. Перемога в Red Dot – це свідчення лідерства в області дизайну та інновацій, та відображення реальних інноваційних можливостей організації в галузі сталого дизайну.

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

фото:  BAS-IP

фото: BAS-IP

 

 

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK