Архідея

6 трюків з облаштування крихітної квартири

Малогабаритна квартира в Гетеборзі: найбільш дієві способи візуального збільшення простору в невеличкому житлі.

Перед молодою парою постала проблема оформлення маленької квартири, яка знаходиться в швейцарському місті Гетеборзі. Вона дуже красива і світла, але маленька – її загальна площа становить 26 кв. М.

Такі маленькі розміри типові для квартир в панельних будинках. У зв'язку з цим все ті ідеї, які представлені в дизайні цієї квартирки, цілком можна використовувати при облаштуванні і вашого невеличкого житла.

Зверніть увагу, що велика частина предметів меблів, а також елементів інтер'єру оформлена дизайнерами в білих тонах. Наприклад, 3-метрові стелі і стіни пофарбовані в білий колір – це візуально розширило простір. Крім того, молоді люди вибрали незвичайний паркет, який часто можна було побачити в квартирах 40-х років.

Головним її недоліком, як би це дивно не звучало, є планування. Між кухнею і кімнатою за проектом не повинно було бути ні стіни, ні перегородки, які хоч якось розділяли б ці два приміщення. Але все ж відділення цих зон дизайнери зробили за допомогою різного оформлення для кожної кімнати. При цьому залишили багато спільного.



Головною перевагою цієї квартири є, як не дивно, комора. Завдяки наявності такого просторого приміщення біля вхідних дверей, дизайнери змогли вдало змінити все її планування, переробивши комору в гардеробну. Це дозволило не використовувати велику шафу, не захаращуючи їм кімнату.

Основною прикрасою з повною впевненістю можна назвати прекрасно оформлений в світлих тонах балкон-терасу, звідки відкривається приголомшливий вид.

Які головні принципи облаштування маленької квартири?
1.    Світлі тони допоможуть візуально збільшити простір. 
2.    У малогабаритних квартирах найкраще використовувати багатофункціональну меблі. Для таких житлових приміщень дизайнери вибирають, наприклад, стіл білого кольору, який можна легко скласти, при цьому звільняючи трохи місця.
3.    Для економії місця і збільшення простору, можна переробити комору в гардеробну. 
4.    Засклений балкон можна використовувати як кімнату відпочинку. Краще розмістить тут столик і невелике крісло, посадить багато вазонів з квітами – все це створить затишну атмосферу. В результаті ви отримаєте додатковий простір.
5.    Дуже важливим в даній ситуації є вибір простий і невеликих меблів.
6.    Щоб приміщення не стало складом для зберігання речей, потрібно зменшити їх кількість, залишивши тільки найнеобхідніше.

 

 

Наверх
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK